Nyår, vaknar upp hos familjen

Vaknar av att pappa väcker mig, men jag ligger kvar och drar mig i sängen. Efter en stund ser jag att Dolly kommer i fullfart och hoppar upp i sängen. Gosar jättemycket, hon är nöjd eftersom Nonno (farmor) har gett henne något gott till frukost. 

 

När jag går upp är frukosten framdukad, det luktar kaffe och melodikrysset är på högsta volym, det var bara att slå sig ner. 

 

Jag njuter av mitt kaffe, visste att jag inte skulle vara till någon stor hjälp på melodikrysset, men gemenskapen är i alla fall mysig. 

 

Jag fryser när jag kommer ut ur duschen, så är det alltid. Nu ska jag sätta på lite musik och piffa till mig inför nyår. 

 

När ansiktskräm, body lotion, makeup och håret är på plats saknas det bara ett spray från min nya Lacoste parfym (som jag fick av Mattias i julklapp). Den luktar sött men bara lagom sött, jag gillar den jättemycket.

Snart ska jag bege mig, det blir inte vilket nyår som helst utan detta nyåret ska jag fira på jobbet. ♡

Gott nytt år på er alla

 

/Goldenfox

Goldenfox.blogg.se

Jag är en livsglad tjej på 25år som bor tillsammans med min pojkvän och hund. Just nu utbildar jag mig till Aktiveringspedagog och har snart gått klart första terminen. Jag är intresserad av träning, kost och hälsa. Sedan två år tillbaka bestämde jag mig för att sluta dricka alkohol, vilket har resulterats i bättre hälsa, kontroll och att jag kan stå för mina handlingar. Det blev en positiv vändning i mitt liv och jag är tacksam för att jag har fina vänner som stöttar mig i det. Detta kommer bli en liten dagbok om mitt liv.

RSS 2.0